Vacation Niseko - Niseko accommodation, packages & holiday provider

UNTUK MELANCARKAN NISEKO DALAM MASA DISEMBER!

Seringkali anda akan dengar orang mengatakan bahawa masa yang paling baik untuk melawat Niseko adalah dalam bulan Januari dan Februari. Itu adalah benar hanya jika anda seorang pemain ski veteran yang mengembara seluruh dunia, sentiasa meninjau salji turun yang paling besar and keadaan salji terbaik yang boleh dibayangkan. Walaubagaimanapun, di Niseko, permulaan musim sejuk tidak boleh dilepaskan! Pada awal Disember, anda akan mendapati tempat peranginan yang kurang sesak, penjimatan yang banyak dengan tawaran awal musim dan dapat mengalami banyak lagi aktiviti yang tidak dapat diakses di tengah-tengah musim sejuk.

Jika anda teragak-agak untuk menempah perjalanan ke Niseko pada awal Disember, jangan risau! Pasukan kami telah menyenaraikan satu senarai di bawah tentang lima sebab pilihan kami untuk melawat pada masa ini, tahun demi tahun. Pakar percutian Niseko akan dengan senang hati membantu anda membuat pakej musim sejuk yang telah didiskaunkan yang penuh dengan saat-saat yang tidak dapat dilupakan.

1) CUACA SEDERHANA DAN LANGIT cerah

Beberapa minggu pertama musim sejuk di Niseoka disifatkan sebagai cuaca musim sejuk yang hangat. Lupakan kekasaran suhu rendah dan angin yang kuat pada Januari dan Februari. Awal Disember di Niseko cukup sejuk untuk mempunyai salji tanpa membuatkan masa yang dihabiskan di luar berakhir dengan kekecewaan. Ini adalah masa yang tepat untuk keluarga yang belum pernah mengalami musim sejuk yang bersalji sebelum ini tetapi ingin mencuba beberapa aktiviti salji buat kali pertama.

Di samping itu, tahap penglihatan pada permulaan musim sejuk adalah lebih baik daripada bulan puncak musim sejuk. Ini bermakna anda boleh mengambil gambar yang menarik, gambar percutian anda yang berwarna-warni dengan berlatarbelakangkan Gunung berapi Yotei yang gemilang dengan keagungangannya, yang mana tersenarai dalam antara salah satu pemandangan ski yang paling mengagumkan di dunia. Akan tetapi, dalam bulan Januari dan Februari, selalunya anda akan menghabiskan masa sehingga seminggu yang lengkap tanpa melihat pemandangan yang mengagumkan ini!

Walaupun sedemikian, cuaca yang cerah tidak bermakna salji serbuk yang terkenal di dunia yang menjadikan Niseko terkenal tidak dapat dilihat pada bulan Disember. Masih terdapat peluang yang cukup bagus untuk anda menikmati salji terkenal Niseko. Tahun demi tahun, hampir separuh daripada keseluruhan salji pada musim sejuk didapati pada akhir Disember.

Mount Yotei
Anda akan mendapati pada permulaan musim sejuk adalah sering merupakan masa yang terbaik untuk mengambil gambar permandangan ski dengan langit yang cerah dan biru.
Vacation in Niseko

Awal Disember adalah masa yang tepat untuk mengambil beberapa gambar yang indah dengan keluarga anda. Gunung Yotei adalah lebih kelihatan pada masa ini berbandingkan pada Januari & Februari yang bersalji. Niseko Photography menawarkan potret profesional & perkhidmatan pemotretan keluarga yang membolehkan anda membuat beberapa kenangan yang berkekalan dengan insan tercinta anda.

©http://nisekophotography.com
Snowshoeing in Niseko

Awal Disember adalah masa yang tepat untuk menikmati gunung yang indah dengan keluarga.
© http://nisekophotography.com/featured-tours/niseko-snowshoe-tours/

2) BANDAR INI ADALAH KEPUNYAAN ANDA!

Minggu pertama pada Disember adalah salah satu tempoh yang paling sunyi di Niseko sepanjang musim sejuk. Ini bermakna masa menunggu yang lebih pendek (atau tiada barisan sama sekali) untuk lif ski! Anda akan menikmati seluruh gunung dengan sedikit kesesakan.

Di gunung tersebut, pengajar sekolah ski akan mempunyai lebih banyak masa untuk interaksi satu sama lain. Kemudahan pembelajaran bagi pemula juga kurang ramai. Dengan pemain ski yang sedikit di lereng, anda akan merasa lebih selesa ketika belajar ski kerana terdapat sedikit orang untuk dipantau! Jika anda seorang pemain ski atau peluncur papan salji yang berpengalaman, anda akan dapati bahawa lereng tersebut hanya terdapat kesan pada waktu siang atau bahkan tidak sama sekali. Anda boleh menikmati trek baru tersebut sehingga ke penghujung hari!

NISS Ski School
Tempat peranginan adalah kurang sesak pada awal Disember. Pengajar ski mempunyai lebih banyak masa untuk interaksi secara individu.

Bermula dari 1 Disember dan seterusnya, anda akan dapati Niseko beroperasi dengan laju. Ini bermaksud kebanyakan restoran akan dibuka untuk mengalu-alukan pelanggan pertama pada musim tersebut. Beberapa jadual di Niseko adalah terkenal atas sebab hampir tidak mungkin untuk mendapat tempat pada tarikh tersibuk. Pada awal Disember, tidak ada kerisauan seperti itu. Tempahan awal sering tidak diperlukan. Ini bermakna jika anda melancong dengan sekumpulan besar rakan dan ahli keluarga, anda akan mempunyai lebih banyak pilihan, walaupun jika anda membuat keputusan pada saat-saat akhir di mana anda ingin menginap!

Niseko Big Bang Restaurant
Dengan orang yang kurang ramai di tempat peranginan, ia adalah mudah untuk mencuba restoran yang terbaik di Niseko pada bulan Disember.

 3) diskaun yang tidak dapat dikalahkan pada permulaan musim sejuk

Untuk memastikan anda akan mempunyai masa yang hebat di Niseko, kami telah menyediakan beberapa diskaun yang akan membolehkan anda mengalami pengalaman peranginan ski yang terbaik di Asia dengan harga yang berpatutan. Anda boleh mencari tawaran istimewa untuk segala-galanya apabila anda melawat kami pada permulaan musim sejuk. Terdapat banyak rebat yang hebat untuk penginapan, penyewaan peralatan, pas lif dan banyak lagi. Berikut adalah beberapa promosi yang ditawarkan pada masa ini:

  • Pakej Pemula Sekolah Ski NISS - Pakej yang merangkumi semua ini tersedia sebelum 17 Disember. Sesuai untuk pemain ski buat kali pertama, pakej Pemula Sekolah Ski NISS ini termasuk pembelajaran berkumpulan, penyewaan ski, kayu, kasut, jaket, seluar dan helmet untuk satu hari penuh dengan harga serendah 18,000 JPY sehari bagi setiap orang dewasa / 16,000 JPY sehari bagi setiap kanak-kanak di bawah 15 tahun!
  • Jimat sehingga 15% diskaun pada penginapan anda - Sehingga 31 Oktober 2017, Vacation Niseko menawarkan pelbagai diskaun untuk penginapan pada Awal Disember. Staf tempahan kami yang mesra juga boleh membantu anda untuk mengatur penginapan, pengangkutan ke lapangan terbang dan perkhidmatan lain untuk memudahkan perjalanan anda!

Seperti biasa, pastikan anda memerhatikan halaman Tawaran Istimewa Vacation Niseko untuk tawaran terkini dan diskaun.

 

NISS Ski School
 Dengan cuaca yang lebih hangat dan cahaya matahari yang lebih banyak, permulaan Disember adalah masa yang tepat untuk kanak-kanak belajar ski.

4) PERMULAAN DISEMBER BUKAN HANYA MENGENAI SKI

Dengan bilangan pelawat yang terhad di tempat peranginan, anda akan dapati bahawa mencuba aktiviti selain daripada ski adalah sangat mudah! Tidak kira apa yang anda ingin lakukan, anda akan mendapati tempat-tempat yang dapat membolehkan anda mengalami hari yang menyeronokkan tanpa memerlukan tempahan untuk diletakkan beberapa bulan lebih awal!

Pada perjalanan permulaan musim sejuk anda yang seterusnya ke Niseko, anda boleh mempertimbangkan beberapa aktiviti yang menyeronokkan yang bertempat jauh dari gunung:

  • Akitiviti mendaki tertutup di tengah-tengah kampung: Menawarkan kursus untuk pemula sehinggalah ke pakar, nikmati kopi yang bagus dengan kek yang lazat sambil melihat keluarga dan rakan-rakan anda mengatasi dinding mendaki tertutup yang besar setinggi 11 meter ini.
  • Alami pengalaman tradisional onsen Jepun: Perjalanan ke Niseko adalah tidak lengkap tanpa lawatan ke air panas gaya Jepun - onsen tersebut. Permulaan musim sejuk bermakna anda akan mendapati tiada kesesakan orang ramai di sedozen onsen yang sedia untuk diakses dari Niseko!
  • Perjalanan sehari ke kejiranan Otaru, Tasik Toya dan banyak lagi: Lokasi ideal Niseko menjadikannya pangkalan yang hebat untuk meneroka pemandangan luar biasa dan adegan budaya bertenaga yang menanti anda di bandar Otaru, Tasik Toya dan banyak lagi! Klik Semak lawatan sehari kami di mana anda boleh menemui lebih banyak maklumat mengenai tempat bersiar-siar yang yang paling mudah untuk dicapai sekitar Niseko.
  • Hari penggambaran profesional: Niseko mempunyai banyak jurugambar profesional yang boleh berada di sana untuk menangkap segala-gala gambar, dari pertama kali kanak-kanak di ski ke perlawanan bola salji sekeluarga di dalam hutan.
  • Tiub salji dan papan luncur salji: Aktiviti menyeronokkan yang boleh dikongsi oleh seluruh keluarga. Tiada peralatan khas yang diperlukan, hanya bawa senyuman anda dan nikmati perasaan menggelongsor di salji!
Hanazono Adventure
Tiub snow adalah aktiviti seronok yang boleh dikongsikan bersama seluruh keluarga.
Otaru in winter
Terusan Otaru adalah salah satu daripada destinasi menarik yang anda boleh lawati apabila perjalanan anda berasaskan di Niseko!

5) ANDA AKAN MAHU kembali UNTUK LEBIH LAGI!

Satu perkara yang pasti ialah jika anda melawat Niseko pada awal Disember untuk terokai keseronokkan musim sejuk, anda pasti akan mahu kembali lagi! Anda akan mempunyai peluang untuk membiasakan diri dengan ski atau meluncur papan salji, mengetahui tempat terbaik di bandar dan bagaimana untuk memanfaatkan sepenuhnya masa anda. Pada lawatan anda yang seterusnya, anda akan bersedia untuk meneroka lebih banyak kawasan luar bandar dan serbuk salji yang membuatkan orang ramai selalu kembali tahun demi tahun.

Anda dijamin akan mendapat satu percutian yang hebat di Niseko jika anda datang melawat kami pada awal musim sejuk. Jangan tunggu lagi dan hubungi staf tempahan Vacation Niseko yang mesra jika anda perlukan apa-apa bantuan atau cadangan untuk perancangan percutian anda!

Why Book Directly?

Experience

Vacation Niseko has over a decade of experience and an unrivalled expertise tailoring seamless winter packages to Niseko.

Flexibility

Our extensive range of vacation packages cater to all levels of skiers and snowboarders, offering a wide choice of accommodations to suit your budget, style and location.

Partnerships

Our partnerships allows us to offer you unrivalled access to a range of Niseko's best winter activities and services at the most competitive prices.

Guest Card

Present your Vacation Niseko Guest Card for various special offers and discounts across the resort and beyond.

Contact Us

If you're considering booking with us, or just want more information, we're happy to answer all your questions and get you set up.

Share

Copy URL